Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

ΤΥΦΛΗ ΠΙΣΤΗ:  Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της σκηνοθέτιδας Ακριβής Κόλλια της οποίας τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν στα τέλη του 2021.Με το καλό να την απολαυσουμε και εμείς όταν ολοκληρωθεί.

Η ταινία εξερευνά τη σχέση Πίστης και Πραγματικότητας, μέσα από το πρόσωπο του Πατέρα Θεόπνευστου.Το τυπικό καθήκον του απέναντι στον Θεό, σταδιακά μετατρέπεται σε ευθύνη και σε απόλυτη ανάγκη στήριξης της Ζωής. Η σχέση τους διαπραγματεύεται τα όρια ανάμεσα στη θεϊκή και την ανθρώπινη δικαιοσύνη.


Το κινηματογραφικό τοπίο της ταινίας εκτείνεται στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης. Ένας επιβλητικός χώρος με στιβαρούς πέτρινους πύργους και λιθόκτιστα σπίτια σε ορεινές πλαγιές, που η ιστορική-μνημειακή τους αξία συνομιλεί αρμονικά με την σύγχρονη οικιστική αρχιτεκτονική. Η πάντα ζωντανή ομορφιά της Φύσης του περιβάλλοντος χώρου, σε συνδυασμό με την πυκνή ομίχλη στις ορεινές πλαγιές των βουνών, ενισχύουν την αίσθηση ενός θεϊκού μεγαλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...