Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Όπως πολλοί φίλοι των Doors, έτσι και η Leah Moore μαγεύτηκε από την αύρα και το μυστήριο της μπάντας όταν ήταν έφηβη. Τώρα, ετοιμάζει σε κόμικ την ιστορία της μπάντας προς τιμήν των 50 χρόνων του άλμπουμ του 1970 «Morrison Hotel» (το κόμικ θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου από τον εκδοτικό οίκο Z2 Comics).

Είναι ένας από τους δίσκους που έγραψαν ιστορία στον χώρο της μουσικής, όντας κατά πολλούς ειδικούς το απόλυτο «δεκάρι». Το «Morrison Hotel» κυκλοφόρησε στις 9 Φεβρουαρίου του 1970, αλλά ακόμη η επίδρασή του είναι μεγάλη, ακόμη και για ανθρώπους που τότε δεν ήταν καν... ιδέα για τους γονείς τους.



Το project τιτλοφορείται The Morrison Hotel Anthology με τις προ-παραγγελίες να «τρέχουν» ήδη στο site της εταιρίας.

«Το comic παρουσιάζει μερικές από τις φιγούρες που επηρέασαν τους Doors στα τέλη των 60s και τις αρχές των 70s» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση για το βιβλίο.


Στο κόμικ, η κόρη του Alan Moore, συγγραφέα του «Watchman», αναφέρεται στο άλμπουμ και στην περίοδο που προηγήθηκε: τον Πόλεμο του Βιετνάμ, το Κίνημα για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα, τους φόνους του Τσαρλς Μάνσον, τις συναυλίες της μπάντας, την περίοδο που τους συνέλαβαν και τους εμβληματικούς μουσικούς που συνάντησαν.


Δουλεύει την ιστορία με τα εναπομείναντα μέλη της μπάντας, τον Robby Krieger και τον John Densmore. Σειρά εικονογράφων έχουν αναλάβει το οπτικό μέρος του εγχειρήματος και το εξώφυλλο σχεδίασε ο Chris Hunt.


πηγη-depart.gr-newsbeast.gr-rockyourlife.gr-Ogdoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...