Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Ένα ενδιαφέρον φιλμ supernatural horror θεματολογίας έρχεται τον Οκτώβρη του 2019 από την Dark Sky Film. Ο λόγος για το υποσχόμενο Girl on the Third Floor που στις 25 Οκτώβρη θα δει το φως της κυκλοφορίας μετά από τη συμμετοχή του σε κινηματογραφικά φεστιβάλ της Γερμανίας και των ΗΠΑ.

Με πρωταγωνιστές τον θρύλο του WWE Phil «C.M. Punk» Brooks και την Trieste Kelly Dunn, το φιλμ επιδιώκει να τρομάξει τους φίλους του υπερφυσικού τρόμου και όπως προδίδει το επίσημο trailer αλλά και οι εξαιρετικές κριτικές που έχει λάβει ως τώρα από τα φεστιβάλ όπου έχει προβληθεί, μάλλον θα το καταφέρει.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από ένα σπίτι της Βικτωριανής περιόδου το οποίο ένας άνδρας επιδιώκει να ανακαινίσει. Ωστόσο, πίσω από τους σαπισμένους τοίχους το σπίτι κρύβει ένα διαβολικό μυστικό που μετατρέπει τη ζωή του άνδρα και της συζύγου του σε εφιάλτη.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Travis Stevens. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το επίσημο trailer που μας βάζει για τα καλά στο τρομακτικό κλίμα του Girl on the Third Floor.

Πηγή:Horrormovies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...