Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019

Βασισμένο σε παιδικό βιβλίο με τρομακτικές ιστορίες και με παραγωγό τον τεράστιο Guillermo del Toro το Scary Stories to Tell in the Dark (ελληνικός τίτλος: Σκοτεινές Ιστορίες στο Σκοτάδι) πρόκειται να απασχολήσει μεγάλο μέρος των φίλων του τρόμου τον φετινό Σεπτέμβρη. Το φιλμ κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες από την Feelgood Entertainment στις 19 Σεπτέμβρη 2019.
Περίληψη:

1968, στην Αμερική. Ο αέρας αλλαγής παντού. Μακριά από τις αναταραχές, βρίσκεται μια μικρή πόλη με το όνομα Mill Valley, που για χρόνια η σκιά της οικογένειας των Bellows στέκει αγέρωχη. Στην έπαυλη στο τέρμα της πόλης, η Sarah, ένα νεαρό κορίτσι με τρομακτικά μυστικά, μετέτρεψε την βασανισμένη της ζωή σε μια σειρά από τρομακτικές ιστορίες γραμμένες σε ένα βιβλίο που αδιαφορεί για τον χρόνο και θα γίνουν αληθινές όταν μια παρέα εφήβων ανακαλύψει το απόκοσμο σπίτι της Sarah.

Πρωταγωνιστούν οι Zoe Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush, Austin Zajur, Natalie Ganzhorn, Austin Abrams, Dean Norris, Gil Bellows και Lorraine Toussaint. Αναμένουμε με ανυπομονησία…

Πηγή:Horrormovies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου