Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Με παραγωγό τον καταξιωμένο Guillermo del Toro το Antlers αναμένεται να απασχολήσει πολλούς φίλους του horror κινηματογράφου από το επόμενο έτος. Πρόκειται για ένα φιλμ τρόμου βασισμένο στην σύντομη ιστορία The Quiet Boy τουNick Antosca (Channel Zero) και σκηνοθετημένο από τον Scott Cooper(Black Mass).
To Antlers μας μεταφέρει σε μια μικρή πόλη του Oregon όπου μια δασκάλα (Keri Russell) και ο αδερφός της (Jesse Plemons) που είναι και ο σερίφης της πόλης, έρχονται σε επαφή με έναν μικρό μαθητή (Jeremy T. Thomas) ο οποίος κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό με τρομακτικές συνέπειες για όλους.
Μαζί με τους προαναφερθέντες ηθοποιούς πρωταγωνιστούν επίσης οι Graham Greene, Scott Haze, Rory Cochrane και Amy Madigan. Το σενάριο είναι γραμμένο από τους Henry Chaisson και Nick Antosca με τροποποιήσεις από τον ίδιο τον Scott Cooper.
Το πρώτο teaser trailer που έχει δημοσιευθεί αφήνει πολλές υποσχέσεις. Τσεκάρετέ το παρακάτω. Κι αν κρίνουμε από τα ονόματα των συντελεστών, το Antlers πρέπει ήδη να θεωρείται μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες τρόμου του επόμενου τους. Πηγή :Horrormovies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...