Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

 Τarget(1985):Γρήγορες, εκπληκτικές ανατροπές κάνουν αυτό το θρίλερ δράσης μια συναρπαστική περιπέτεια.


Το Target είναι ένα κομμάτι ενός πραγματικά δυνατού σινεμά. Η ταινία ήταν η πρώτη του Διάσημου σκηνοθέτη Arthur Penn(Bonnie and Clyde) μετά την εμπορική αποτυχία Four Friends που κυκλοφόρησε το 1981. Ήταν η πρώτη ταινία που γυρίστηκε από τον Arthur Penn στην Ευρώπη. 

Τα γυρίσματα έγιναν στο Παρίσι της Γαλλίας. Βερολίνο και Αμβούργο, Γερμανία· Ντάλας και Κόρπους Κρίστι, Τέξας. Η ταινία γυρίστηκε με 1,4 εκατομμύρια δολάρια λιγότερο από τον προϋπολογισμό της, 12,9 εκατομμύρια δολάρια.

Η ταινία κυκλοφόρησε στις 8 Νοεμβρίου 1985  στις Ηνωμένες Πολιτείες και ανέβηκε στη δεύτερη θέση πίσω από το Death Wish 3 .

Υπόθεση: Ο έφηβος Chris Lloyd (Matt Dillon) βρίσκει τον πατέρα του Walter (Gene Hackman) δυσδιάκριτο, συνηθισμένο και μερικές φορές απελπισμένο. Όταν η μητέρα του (Gayle Hunnicutt) εξαφανίζεται μυστηριωδώς στο Παρίσι, ο Chris μπλέκεται σε έναν ιστό κινδύνου, αβεβαιότητας και εξαπάτησης. Δεδομένου ότι πατέρας και γιος μπορούν να την βρουν μόνο μαζί, και οι δύο πρέπει να παραβλέψουν τις διαφορές τους. Ένας θανάσιμος αγώνας ενάντια στο χρόνο ξεκινά σε μια οδύσσεια στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...