Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021


 Kinks(1964).Ντεμπούτο άλμπουμ για το συγκρότημα των Kinks .Τo άλμπουμ αυτό αντιπροσώπευε τον καθ' εαυτό rock ήχο της εποχής, ένα  μίγμα μεταξύ rock 'n' roll και rythm and blues. Άλλωστε οι συνθέσεις και διασκευές έκλειναν μέσα τους αυτόν τον ήχο.

Στο άλμπουμ αυτό υπάρχουν και μερικές διασκευές όπως τα: "Beautiful Delilah"και "Too Much Monkey Business" από Chuck Berry ,  "Cadillac" από Bo Diddley  και το καταπληκτικό "Got Love If You Want It", φανταστική διασκευή το τραγούδι αυτό του μουσικού James Moore ,το οποίο κομμάτι αργότερα αποτέλεσε το πρώτο single των The Who όταν ακόμα ηχογραφούσαν το High Numbers.

Εξαιρετική επίσης είναι η απόδοση του "Long Tall Shorty" του Don Covay. Δύο ακόμα θρυλικά κομμάτια που προσπαθήσαν και άλλα συγκροτήματα στο παρελθόν να διασκευάσουν αλλά δεν τα κατάφεραν καθόλου ήταν τα  "So Mystifying" και "Just Can't Go to Sleep".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...