Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

 Με το πρώτο τους κιόλας άλμπουμ  Meet The Searchers το 1963 οι Searchers αποδείκνυαν πως είχαν την ικανότητα να χτυπήσουν ακόμα και αυτούς τους Beatles ,αφού κατόρθωσαν  με ευκολία να ξεπεράσουν τους διαδόχους τους, Gerry and Peacemakers. Άλλωστε οι ίδιοι οι beatles παραδέχτηκαν πως οι Searchers ήταν το αγαπημένο τους συγκρότημα.

Όπως ήταν η μόδα της εποχής ,αυτός ο δίσκος είναι γεμάτος διασκευές ,αλλά από τις καλύτερες που θα μπορούσαμε αν ακούσουμε από συγκρότημα του Liverpool. Το "Sweets for My Sweet" των Drifters κατευθείαν στο Νο.1, το "Love Potion No. 9" των Clovers,το "Farmer John" των Don and Dewy, έγιναν περισσότερο γνωστά από τους Searchers.

Άλλες διασκευές του άλμπουμ είναι τα: "Twist and Shout"(Phil Medley, Bert Russell), "Since You Broke My Heart"(Εverly Brothers), "Stand by Me"(Ben E. King), "Where Have All the Flowers Gone"(Pete Seeger).

To Meet The Searchers είναι από τους δίσκους που χάραξαν την ιστορία του rock 'n' roll. Αξίζει περισσότερο απ' ό,τι φαντάζεστε.



.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...