Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

O James Cameron επιστρέφει στο πλοιάριο που ακόμα τον στοιχειώνει για να σκηνοθετήσει με ένα πρωτόγνωρο τρόπο την μοναδική εμπειρία του να βρίσκεσαι στον Τιτανικό χιλιάδες μέτρα κάτω από την θάλασσα.   

 Τα «Φαντάσματα Της Αβύσσου» είναι η μοναδική περιήγηση εκεί όπου σχεδόν χίλιες πεντακόσιες ψυχές έχασαν τη ζωή τους πριν από έναν αιώνα: στο θρυλικό ναυάγιο του Τιτανικού. Συνοδευόμενοι από ομάδα ειδικών ναυτικών και ιστορικών, ο Τζέιμς Κάμερον και ο φίλος του ηθοποιός Μπιλ Πάξτον, εξερευνούν τα συντρίμμια του πλοίου, εσωτερικά και εξωτερικά, όπως ποτέ άλλοτε. Ολες οι συγκλονιστικές εικόνες από το σκουριασμένο ναυάγιο και όλη η αγωνία του ταξιδιού με τα απρόοπτα και τις δυσκολίες περικλείονται σε ένα ντοκιμαντέρ που ρίχνει φως όχι μόνο στα συντρίμμια του Τιτανικού αλλά και σε μια από τις πιο πρωτοποριακές υποβρύχιες εξερευνήσεις που έγιναν ποτέ.

Με συνεντεύξεις από τον Τζέιμς Κάμερον και τον Μπιλ Πάξτον και με ένα επιπλέον αφιέρωμα για την κινηματογράφηση αυτής της αποστολής, τα «Φαντάσματα Της Αβύσσου» αποτελούν μια αξέχαστη εμπειρία, ένα ταξίδι στο παρελθόν, ένα συλλεκτικό ντοκιμαντέρ που θα κρατήσει τον Τιτανικό για πάντα ζωντανό, ακόμα και όταν σε είκοσι, το πολύ τριάντα χρόνια, το καλυμμένο με σκουριά και βακτήρια πλοίο θα έχει πλήρως διαλυθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...