Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

 Σκληροτράχηλος αστυνομικός εισχωρεί ως κατάδικος σε φύλακες υψίστης ασφαλείας, για να ερευνήσει μια υπόθεση δολοφονίας. Περιπέτεια πολεμικών τεχνών με τον Jean-Claude Van Damme.

Το Death Warrant είναι μια αμερικανική ταινία θρίλερ- δράσης με φυλακές παραγωγής 1990, σε σκηνοθεσία του Deran Sarafian και σε παραγωγή του Mark di Salle. Η ταινία ήταν αρχικά γνωστή με τον τίτλο  Dusted. Ήταν το δεύτερο σενάριο που γράφτηκε από τον David S. Goyer και το πρώτο που πούλησε . Στην ταινία, ο αστυνομικός ντετέκτιβ Λούις Μπουρκ πηγαίνει σε μια φυλακή στην Καλιφόρνια ως μυστικός αστυνομικός για να ανακαλύψει ποιος στέκεται πίσω από μια μυστηριώδη σειρά δολοφονιών .

Το Death Warrant κυκλοφόρησε στις 14 Σεπτεμβρίου 1990. Με την κυκλοφορία του, η ταινία κέρδισε 46 εκατομμύρια δολάρια έναντι προϋπολογισμού παραγωγής μόλις 6 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ταινία έλαβε γενική ανάμικτη κριτική αντίδραση από κριτικούς που βρήκαν  την ιστορία της, τον κακοποιό και την πλοκή φτωχή, αλλά επαίνεσε ιδιαίτερα τις σκηνές δράσης και τη συναρπαστική ατμόσφαιρα της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...