Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

 Μπορεί το τραγούδι "Legs" να είναι από τα πιο γνωστά των ZZ Top, αλλά είμαι σίγουρος ότι το video του τραγουδιού είναι πολλές φορές πιο δημοφιλές από το ίδιο το τραγούδι! Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ των ZZ Top,  Eliminator(1983) κι όταν κυκλοφόρησε σε single σταμάτησε στο Νο 8 του αμερικάνικου chart μικρών δίσκων.

Ο ήχος τους είναι κατά πολύ αλλαγμένος σε σχέση με αυτόν των προηγούμενων άλμπουμ τους και βασίζεται πολύ στα synthesizer, πράγμα που αν τους έλεγε πριν 1-2 χρόνια, θα σε ..σκότωναν. Το Eliminator ήταν το πρώτο άλμπουμ που το τρίο από το Τέξας χρησιμοποίησε  synthesizer και το υπέρ παράδοξο(!) είναι ότι αν και θεωρείται ότι και οι τρείς παίζουν στο συγκεκριμένο τραγούδι, ο μόνος που παίζει στο τραγούδι είναι ο Billy Gibbons, όπου όλα τα όργανα ακούγονται από synthesizer με το single remix να έχει ακόμα περισσότερο synthesizer ήχο απ ότι η μίξη του άλμπουμ!


To "Legs" είναι το τρίτο video όπου εμφανίζεται το θρυλικό διθέσιο Ford, μοντέλο του 1933 και φυσικά μοντέλα που εκείνη την εποχή ήταν περιζήτητα στα video.


πηγη:rockmachine.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...