Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

O δίσκος των RHCP “Blood Sugar Sex Magik” το 1992 έφερε μια νέα μουσική επανάσταση. Είχε έναν ήχο πρωτόγνωρο για τα μουσικά δεδομένα της εποχής. 

Το τραγούδι  Under The Bridge είναι σε στίχους του Anthony Keidis, που αναφερόταν σε πολύ προσωπικές σκέψεις του για τον αντίκτυπο των ναρκωτικών στη ζωή του  και τη μοναξιά του. Θέλω να σου θυμίσω σε αυτό το σημείο ότι ο Anthony Keidis δοκίμασε πρώτη φορά ηρωίνη στα 14 του και γνώριζε τα ναρκωτικά σε όλη του την ζωή αφού ο πατέρας του ήταν ένας ηθοποιός που για να τα βγάλει πέρα έκανε και τον ντίλερ.

Αρχικά ο ίδιος δεν ένιωθε ότι το τραγούδι θα ταίριαζε στο ρεπερτόριο της μπάντας αλλά τα υπόλοιπα μέλη τον έπεισαν και ευτυχώς που το έκαναν.


Ο τραγουδιστής Anthony Kiedis έγραψε τους στίχους για να εκφράσουν το συναίσθημα της μοναξιάς και της απογοήτευσης, και να προβληματιστούν σχετικά με τα ναρκωτικά και τις επιπτώσεις τους στη ζωή του. Το "Under the Bridge" επέτρεψε στους Red Hot Chili Peppers να εισέλθουν στο mainstream.



Πηγη-Ladylike-Wikipedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...