Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Ένας από τους πιο σημαντικούς metal δίσκους που κυκλοφόρησαν στα 80’s που φυσικά και είναι το δεύτερο μέρος του μεγαλειώδους ''Keeper of the seven keys'' το οποίο συμπληρώνει τριανταδύο χρόνια ζωής.Το τρίτο στούντιο άλμπουμ της Γερμανικήςμπάντας Helloween, κυκλοφόρησε το 1988. Το Άλμπουμ πωλήθηκε καλά, και η επιτυχία άνθισε σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και ακόμη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το άλμπουμ έγινε χρυσό στη Γερμανία και έφθασε στο Νο 108 στις ΗΠΑ.

Δύο singles κυκλοφόρησαν από το άλμπουμ, "Dr. Stein" και "I Want Out". Το "Δρ Stein" έχει ένα πολύαπίσστευτο  σόλο κιθαρίστικο απο τον ηγέτη και κιθαρίστα της μπάντας ,των Kai Hansen. Το "I Want Out" παραμένει το πιο γνωστό τραγούδι της μπάντας και έχει παιχτεί και απο άλλα  διάφορα metal συγκροτήματα  όπως οι Gamma Ray (Οι οποίοι ο Kai Hansen σχημάτισε μετά την αποχώρησή του από τους Helloween), Unisonic, HammerFall, LORD και Sonata Arctica.


'Αλλα κομμάτια του Άλμπουμ είναι τα εξής:
1."Invitation" 
2."Eagle Fly Free"
3."You Always Walk Alone"
4."Rise and Fall" 
5."Dr. Stein" 
6."We Got the Right"
Side two

7."March of Time"
8
"I Want Out"
9."Keeper of the Seven Keys"






Το ''Keeper of the seven keys: Part II'' όπως και ο προκάτοχος του, είναι ο ορισμός αυτού που χαρακτηρίζουμε κλασικό άλμπουμ, έχει όλα τα στοιχεία αυτά που το κατατάσσουν στην συγκεκριμένη κατηγορία, πωλήσεις, υψηλότατες θέσεις στα charts, χιτάρες, επιδραστικότητα, refrain που μένουν αξέχαστα, μελωδίες που μένουν στο μυαλό για πάντα και την άνεση να απευθύνεται σχεδόν σε όλα τα ανοιχτά αυτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...