Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Αν  πρέπει να εντάξουμε κάπου το Porky`s, θα είναι στην ίδια τάξη με το Revenge of the Nerds, καθισμένο στο θρανίο με σκαλισμένη την επιγραφή «Animal House was Ηere» και κολλώντας τσίχλες στην πλαστική επιφάνεια που δύο δεκαετίες μετά θα ανακαλύψει το American Pie. Στης 19 Μαρτίου του 1972 έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Αμερικής και του Καναδά,το φιλμ του Bob Clark  "Porky's"...Με τους Dan Monahan,Mark Herrier,Wyatt Knight και Roger Wilson.

H υπόθεση της ταινίας είναι Οι περιπέτειες μιας παρέας νέων ,το 1954,που προσπαθούν να ικανοποιήσουν της σεξουαλικές ορέξεις τους σ'ενα ύποπτο μπάρ,του  "Πορκι"...

Ο σκηνοθέτης Bob Clark τον πρώτο καιρό της καριέρας του είχε ξεκινήσει με κάποιες Horror ταινίες όπως το "Dead if Night",Black Christmas",Deranged" προτού το ρίξει στης νεανικές κωμωδίες,αν και η συλλογή των ταινιών της καριέρας του είναι μόλις 9 ταινίες.hk.

Μπορεί να μην διεκδικεί βραβεία ποιότητας, αλλά η τρελή συμμορία του Porky`s θα σας κρατήσει κολλημένους στην οθόνη με την ίδια δυνατή λαβή που η Miss Ballbricker επιφυλάσσει στις ανδρικές ανατομικές απολήξεις που απειλούν την ηθική των μαθητριών της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...