Κυριακή 21 Απριλίου 2019

H ταινία τρόμου για το “club των 27”.Πολλά χρόνια τώρα υπάρχουν καλλιτέχνες οι οποίοι φεύγουν από την ζωή στην (σημαδιακή) όπως φαίνεται ηλικία των 27 (Jim Morrisson, Janice Choplin, Jimmy Hendrix, Kurt Cobain, Amy Winehouse). και αυτό είναι το επονομαζόμενο και ως «Club των 27».


Έχει ονομαστεί επίσης στην ζώτα μας και «οι αθάνατοι νέοι» με την ηλικία των 27 να είναι καταραμένη για τους ταλαντούχους μουσικούς, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και επιστήμονες ασχολήθηκαν με αυτό, αλλά κατέληξαν πως είναι απλά μια σύμπτωση.

Τώρα η ταινία τρόμου «The 27 Club» έχει την εξής υπόθεση: μια τραγουδίστρια και ένας φοιτητής δημοσιογραφίας που κάνει τη διατριβή του προσπαθούν να ανακαλύψουν την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την κατάρα του «Club των 27» και τότε ξεκινά ο εφιάλτης με τη μορφή ενός φρικιαστικού δαίμονα που διψά για νεανικό αίμα και φρέσκο κρέας.

Οι ηθοποιοί John Hennigan, Emily Dalquist, Zach Paul Brown και Tasha Tacosa θα υποδυθούν αντίστοιχα τους Jim Morrisson, Janis Choplin, Kurt Cobain, Amy Winehouse, ενώ δεν γνωρίζουμε ποιος θα υποδυθεί τον Jimmy Hendrix. Δείτε το trailer


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...