Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Οι Prodigy δε χρειάζονται συστάσεις... Ήρθαν μέσα στα 90s για συναυλίες στην Αθήνα,.
Ήρθαν το 1995, στην Αθήνα για συναυλία, στο θέατρο Βράχων, Βύρωνα.Το Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα φάνηκε εξαιρετικά μικρό για το κύμα που είχαν τότε δημιουργήσει οι Prodigy, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει μεγάλες επιτυχίες και τα εισιτήρια εξαντλούνται αμέσως.
Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική! Τα πλάνα από τον ΣΚΑΪ, πορωτικά!Το όλο event, φαινόταν πως ήταν το κάτι άλλο!
Και τότε, μέσα στην απόλυτη πόρωση, υπό τους ήχους του No Good-Start the dance, κάποιοι ανεγκέφαλοι, άρχισαν να πετάνε πέτρες στη σκηνή...Την ώρα της συναυλίας μερικοί θερμόαιμοι αποφασίζουν να κάνουν «ντου» στο θέατρο και ακολούθησε πανζουρλισμός. Ένα πετροπόλεμος ξεκίνησε με την αστυνομίας και τους θεατές που μπήκαν χωρίς εισιτήριο στο χώρο με τον τραγουδιστή του γκρουπ να απειλεί από σκηνής «Ποιος πετάει πέτρες; Αν τον πιάσω θα τον σκοτώσω».
Ήταν μεταλλάδες; Ήταν αντιεξουσιαστές; Ήταν μην πω τι ήταν;;;Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορει στο youtube σχεδον ολη η συναυλία των Prodigy απο το θεατρο Βράχων στην Αθήνα το 1995. Η 90ιλα πάει σύννεφο αλλά αξίζει την προσοχή μας.Μία από τις αξέχαστες συναυλίες της δεκαετίας του '90 . Οργισμένα beats, άφθονος χορός, δαιμονισμένη ενέργεια, και... πέτρες που έπεφταν βροχή, χωρίς να αφήσουν τη συναυλία να ολοκληρωθεί. Ευτυχώς τους είδαμε ξανά και ξανά, και το αποτέλεσμα ήταν πάντα να φεύγουμε με έντονα αυχενικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...