Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Το νέο μεγάλο σκάνδαλο του Hollywood.Το Hollywood σίγουρα έχει καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια να είναι στην ελίτ του κινηματογράφου, με εμπορικές αλλά και άλλου είδους παραγωγές και είναι δεδομένο πως υπάρχουν πράγματα που δεν γνώριζε κανείς ή μπήκαν σε… δεύτερη μοίρα.


Ένα νέο σκάνδαλο υπάρχει πλέον, καθότι οι Felicity Huffman και Lori Loughlin κατηγορούνται μαζί με άλλα 40 άτομα για δωροδοκία, που έχουν να κάνουν με τα πανεπιστήμια και τις δωροδοκίες τους.

Χαμος γίνεται το τελευταίο διάσημα, μιας και δυο διάσημες ηθοποιοί (Felicity Huffman και Lori Loughlin), αλλά και πανεπιστημιακοί διοικητές συμμετείχαν σε κύκλωμα δωροδοκίας πανεπιστημίων κάτι που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Οι ομοσπονδιακές αρχές έχουν απαγγείλει κατηγορίες σε 40 άτομα, μεταξύ των οποίων και στις ηθοποιούς Felicity Huffman και Lori Loughlin, με τις κατηγορίες περί συνωμοσίας για εκβιασμούς εναντίον των διοικητών ελίτ πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, όπως είναι τα Wake Forest, Georgetown αλλά και το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας.

Όπως αναφέρει το NBC News, που επικαλείται δικαστικά έγγραφα, οι Huffman και Loughlin είναι δύο σε μία λίστα από περισσότερα από 40 άτομα που κατηγορούνται για συνωμοσία και απάτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μάλιστα, φέρονται να δωροδόκησαν με ποσά που έφτασαν έως και 6 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου τα παιδιά τους να φοιτήσουν στα κορυφαία πανεπιστήμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...