Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

H Marvel έχει στα σχέδια της ακατάλληλη ταινία Blade με τον Wesley Snipes.Ο Γουέσλι Σνάιπς θέλει πολύ να παίξει ξανά στον ρόλο που καθόρισε όσο κανένας άλλος την σταδιοδρομία του.Όταν ερωτήθηκε για το αν θα υποδυόταν ξανά τον Blade, ο Σνάιπς ήταν ξεκάθαρος: «Είμαι ανοιχτός σε όλες τις πιθανότητες. Αν πρόκειται να γυριστεί «Blade 4» θα το συζητούσα ευχαρίστως ενώ θα το συζητήσω και για άλλους χαρακτήρες από το σύμπαν της Marvel. Βέβαια ξέρω πως ο κόσμος διψάει να με ξαναδεί σαν Blade οπότε ίσως να μπορέσει να με συνδέσει με κανέναν άλλο χαρακτήρα στο σύμπαν της Marvel».Τo franchise έληξε άδοξα με την κακή σχέση του Wesley Snipes με τους παραγωγούς στο Blade Trinity (2004), υπάρχουν εδώ και καιρό οι φήμες για νέα ταινία με διαφορετικό πρωταγωνιστή τον δημοφιλή ήρωα, ωστόσο υπάρχει κάτι άλλο.

Παλαιότερα η Kate Beckinsale μίλησε για… κινητικότητα όσον αφορά την νέα ταινία του Blade, αλλά δεν υπάρχει κάτι και προς το παρών, ωστόσο το We Got This Covered αναφέρει πως υπάρχει στα σχέδια της ακατάλληλη ταινία με τον Wesley Snipes.

Κάτι που επιβεβαίωσε και ο τελευταίος πριν λίγο καιρό, δηλώνοντας πως είναι θετικός σε τέτοιο ενδεχόμενο και περιμένουμε νεότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...