Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Τη δική τους σειρά sneakers σε συνεργασία με τη Vans ανακοίνωσαν οι Led Zeppelin. η θρυλική hard rock μπάντα ενώνει τις δυνάμεις της με τη Vans για τη δημιουργία μίας νέας συλλογής.Τι όμως θα περιλαμβάνει η καινούργια συλλογή; Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας κάνουν λόγο για καπέλα του baseball, t-shirts και sneakers, με τη Vans να επιλέγει δύο εμβληματικά μοντέλα για να συνοδέψουν την rock n' roll αισθητική της μπάντας.Από τη μία είναι τα Era. Τα κλασικά αθλητικά για skate που έρχονται με δερμάτινο επάνω μέρος στο οποίο έχουν χαραχθεί τα τέσσερα σύμβολα των Led Zeppelin από τον τέταρτο και πιο διάσημο δίσκο τους.
Και από την άλλη τα Sk8-Hi, τα οποία τον τελευταίο καιρό έχουν κερδίσει ξανά το ενδιαφέρον το κοινού. Εδώ τα πράγματα γίνονται περισσότερο περίπλοκα αφού έχει επιλεγεί  η κλασική εικόνα από το φλεγόμενο αερόπλοιο του πρώτου άλμπουμ. Κι όμως οι σχεδιαστές της εταιρείας από τη Νότια Καλιφόρνια έχουν κάνει πραγματικά καλή δουλειά παρά τη δυσκολία του project.
Ακόμα δεν έχει η  ημερομηνία κυκλοφορίας και οι τιμές. Έχει ήδη ξεκινήσει όμως μία συζήτηση στο ίντερνετ από τους οπαδούς που θέλει τους Led Zeppelin και τη Vans να διευρύνουν τη συλλογή και με άλλα κομμάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...