Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

 Η δεύτερη σκηνοθετική προσπάθεια του Ron Howard, το Night Shift(1982) είναι μια τρομερή φάρσα γεμάτη υστερικές ιδέες χάρη στους βετεράνους σεναριογράφους κωμωδίας Lowell Ganz και Babaloo Mandel (Parenthood, Fever Pitch). Ο Henry Winkler (Happy Days) είναι χαμηλών τόνων σε μια απολαυστικά άψογη ερμηνεία. Η Shelley Long  απολαυστική  επίσης ως μια άτυχη χαρούμενη πουγκάρ. Αλλά ο θρίαμβος του casting είναι το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Michael Keaton ως Billy Blaze, ξεκινώντας μια καριέρα πλούσια σε κωμικά και δραματικά στιγμιότυπα.

Το Night Shift είναι επίσης αξιοσημείωτο για τον τεράστιο αριθμό των αναγνωρίσιμων ηθοποιών που συμπληρώνουν τους δεύτερους ρόλους, όπως: Richard Belzer ως δολοφόνος? Ο αδερφός του Ron Howard, ο Clint, ως ένας από τους πελάτες του Τσακ και του Μπιλ. Ο Kevin Costner σε ένα "blink and you'll miss him" παίζει ως "Frat Boy #1"; Η Shannen Doherty ως Bluebird (η εκδοχή της ταινίας ενός Girl Scout) Ο κωμικός Charles Fleischer ως συγκρατούμενος. και ο ηθοποιός Vincent Schiavelli ως ντελίβερι.

Πλοκή: Όταν ο κακότυχος οικονομικός σχεδιαστής Chuck Lumley (Henry Winkler), Bill Blazejowski (Michael Keaton) και μια πόρνη , η Belinda Keaton (Shelley Long)συναντιούνται. στο νεκροτομείο της Νέας Υόρκης, τίποτα δεν θα είναι ποτέ το ίδιο στη Νυχτερινή Βάρδια. Τώρα, όσο περίεργη κι αν είναι η τριάδα, τα ταλέντα τους συνδυάζονται τέλεια για να μετατρέψουν μια αποθήκη για τους νεκρούς στο πιο ζωντανό μέρος στην Πόλη, καθώς οι τρεις δραστηριοποιούνται ως «Love Brokers».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...