Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

 Η ταινία είναι επίσης γνωστή ως Attack Force (Αμερικανικός τίτλος DVD), POW the Escape (αμερικανικός τίτλος επανέκδοσης). Πρωταγωνιστεί ο David Carradine . 


Παρά το γεγονός ότι έχει έναν αναγνωρισμένο συνθέτη, η ταινία περιλαμβάνει σχεδόν αποκλειστικά ανακυκλωμένες παρτιτούρες από άλλες κυκλοφορίες της Cannon. H ποιο αξιοσημείωτη,  The Delta Force. Αυτή η ταινία είναι πολύ διασκεδαστική, όποιος περιμένει στρατιωτική και ιστορική ακρίβεια θα υποστεί την ίδια απογοήτευση με κάποιον που περιμένει να δει τον David Carradine να παίζει με όλη την ταχύτητα και την ευκινησία του Bruce Lee. Η γνώμη μου πάντως είναι ότι είναι μια καλή πολεμική περιπέτεια της Cannon Films εποχής .Αν σας έχουν τελειώσει οι πολεμικές ταινίες του Τσακ Νόρις για να δείτε, το P.O.W. η Απόδραση θα γεμίσει το κενό.

Yπόθεση, Ο συνταγματάρχης Cooper, , αποστέλλεται στο Βιετνάμ για να απελευθερώσει αμερικανούς στρατιώτες που έχουν αιχμαλωτιστεί  σε στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου του Βιετνάμ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...