Οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ καιρό για το prequel φιλμ του αριστουργηματικού Mad Max: Fury Road εν τέλει επιβεβαιώθηκαν, μέσα από το Collider. Συγκεκριμένα, βάσει των πληροφοριών του, η ταινία θα ονομάζεται Furiosa και τον ρόλο της ομώνυμης χαρακτήρος θα υποδυθεί τελικά η Anya Taylor-Joy, την οποία μάθαμε ευρέως από τα The Witch και Split.

Η Taylor-Joy θα υποδυθεί μια πιο νεαρή βερσιόν της Furiosa, την οποία στο "Fury Road" ερμήνευσε με νεύρο η βραβευμένη με Όσκαρ, Charlize Theron, και όντας η ίδια της μόλις 24 χρονών θα προσθέσει μια ακόμη τεράστια παραγωγή στο βιογραφικό της.


Αυτά δεν είναι τα μόνα δυνατά ονόματα που θα απαρτίζουν το κυρίως cast της ταινίας, καθώς προστέθηκε ο "Thor" των Marvel ταινιών ή αλλιώς Chris Hemsworth, ο οποίος θα υποδυθεί τον Dementus, έναν χαρακτήρα με ασημένια ουλή στο πρόσωπό του. Καθώς και ο Yahya Abdul-Mateen II (Candyman, Aquaman, The Matrix 4) που θα παίξει τον ρόλο του Pretorian.

Εδώ και πολύ καιρό, άλλωστε, ο "μαέστρος" σκηνοθέτης George Miller, που θα επιστρέψει για το Furiosa, έψαχνε ένα φρέσκο και ταλαντούχο πρόσωπο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ωστόσο, πήρε την απόφαση να μην επιλέξει ξανά τη 44χρονη Theron για τον ρόλο, κάτι που θα απαιτούσε αντιγηραντική CGI τεχνολογία για να συμβεί.

Ο Miller φέρνει μαζί του αρκετούς από τους βραβευμένους με Oscar συνεργάτες του όπως την Colin Gibson στη διεύθυνση παραγωγής, την μοντέρ Margaret Sixel, τον ηχολήπτη Ben Osmo και την καλλιτεχνική διευθύντρια Lesley Vanderwalt.

Για την ιστορία το Mad Max: Fury Road σάρωσε στα Oscars του 2016 με έξι χρυσά αγαλματίδια -τα περισσότερα της βραδιάς- από τις 10 συνολικά υποψηφιότητες που έλαβε.

Ακόμη δεν είναι γνωστό το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Furiosa, αλλά τουλάχιστον η παραγωγή βρίσκεται πλέον στο σωστό δρόμο.

Πηγή: unboxholics