Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Συνεχίζεται, μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου, να διατίθεται δωρεάν από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων, σε μορφή θεάτρου αναλογίου με στοιχεία βτινεοτέχνης, το μονόπρακτο θεατρικό έργο της Χριστίνας Τζιάλλα, "ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ - Dare To Dream"! 

Το έργο αυτό είναι ένα έργο σημερινό, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και προβολή στο παρελθόν. Δεν αποτελεί ιστορική καταγραφή, αλλά είναι μια συμβολική αναγωγή των γεγονότων που διαδραματίζονται στο έργο.

Οι μονόλογοι-διάλογοι είναι φανταστικοί, σε συνδυασμό με ένα «κολλάζ» πραγματικών φράσεων, λέξεων, ιστοριών που έχει καταγράψει η συγγραφέας κατά τη διάρκεια των καθημερινών της μετακινήσεων με το ΜΕΤΡΟ της Αθήνας.  Αυτός λοιπόν είναι και ο χώρος που εκτυλίσσεται η ιστορία, αλλά είναι τοποθετημένη στο 2004.

Οι χαρακτήρες του έργου είναι  σταθεροί, που στον μονόλογό τους φαίνονται να βρίσκονται σε διάλογο, άλλοτε εσωτερικό και άλλοτε με άλλα πρόσωπα.

Το θεατρικό αυτό έργο, καθώς και το "ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ - Ο θάνατος του Ηθοποιού" της Χριστίνας Τζιάλλα από τις εκδόσεις "ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΝ" μπορείτε να τα αποκτήσετε  στέλνοτνας inbox μήνυμα στη σελίδα της Kalliergon στο fb: https://www.facebook.com/Kalliergon ή να καλέσετε στο τηλέφωνο: 694609650 ή με αποστολή στο e-mail: kalliergon.culture@gmail.com.

Αναλυτικά για τα βιβλία μπορείτε να ενημερωθείτε και από την παρακάτω διεύθυνση: http://www.osdelnet.gr/results?curSelectionPublisher1=Kalliergon&fbclid=IwAR26Ug-GlaJRmxJ6AKJK06HIAnIDencV3GkGIdXosM4SQpAecSg06GyF8yY





Η Χριστίνα Τζιάλλα είναι Θεατρολόγος, Ηθοποιός, Performer και Θεατρικός Συγγραφέας.
Αποφοίτησε το 2013 από τη Σχολή Καλών Τεχνών, Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κατεύθυνση Υποκριτική –Σκηνοθεσία.
Το 2016 αποφοίτησε και από την Επαγγελματική Σχολή Μουσικού Θεάτρου P.M.T.P. και στη συνέχεια, το 2017 εντάχθηκε στο Τμήμα Μετεκπαίδευσης Αποφοίτων Ηθοποιών, της Δραματικής Σχολής Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν». 
Παράλληλα με την εκπαιδευτική της δραστηριότητα, εργάζεται ως ηθοποιός και performer στο θέατρο και τον κινηματογράφο.
Συμμετείχε σε Επιμορφωτικά Σεμινάρια και Συνέδρια. Είναι Μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, καθώς και Έφορος Τμήματος Θεάτρου του Πολιτιστικού Σωματείου για την Τέχνη και τη Φύση «ΝΑΡΤΟΥΡΑ». Είναι ιδιοκτήτρια της ατομικής επιχείρησης «KALLIERGON productions-events-publications».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...