Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Είναι ευχάριστο που στο ευρύ διάστημα των τελών του 2019 και του πρώτου μισού του 2020 είδαν το φως της κυκλοφορίας μερικές αξιόλογες και με αέρα φρεσκάδας horror παραγωγές. Σε αυτό το κύμα αλλόκοτων ταινιών τρόμου εντάσσεται το «Come to Daddy» το οποίο αποτελεί την πρώτη full length σκηνοθετική απόπειρα του ταλαντούχου κινηματογραφιστή Ant Timpson.

Η γενική ιδέα πίσω από το φιλμ είναι ο πραγματικός θάνατος του πατέρα του σκηνοθέτη Ant Timpson. Μετά το χαμό του πατέρα του η σωρός κρατήθηκλε ταρριχευμένη για λίγες ημέρες στο σπίτι του σκηνοθέτη και άγνωστοι συνέρρεαν να εκφράσουν τη θλίψη τους.

Το φιλμ επικεντρώνεται στον νεαρό μουσικό που υποδύεται ο Elijah Wood και στην επίσκεψη που πραγματοποιεί στη μακρινή εξοχική κατοικία του ιδιόρρυθμου πατέρα του. Πατέρας και γιος είχαν να ιδωθούν από όταν ο δεύτερος ήταν 5 χρονών! Ωστόσο, το reunion εξελίσσεται επεισοδιακά. Σκοτεινά μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και μετατρέπουν την επίσκεψη του νεαρού σε εφιαλτική περιπέτεια επιβίωσης!

Συστήνουμε λοιπόν το φιλμ στους περισσότερους φίλους του τρόμου. Η διασκέδαση είναι εγγυημένη ακόμα κι αν δεν το λατρέψετε.

Πηγη-Horrormovies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...