Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Είχε γίνει πρόταση στον George Romero να σκηνοθετήσει την ταινία όμως μετά από την προβολή των ταινιών του John Badham, Dracula (1979) και του Werner Herzog, Νοσφεράτου, ο δράκουλας της νύχτας (1979), η Warner Bros αποφάσισε να κάνει την ταινία mini ΤV series. 

Ο Romero παραιτήθηκε, καθώς οι περιορισμοί της τηλεόρασης δεν του επέτρεπαν να σκηνοθετήσει την ταινία με τον τρόπο που ήθελε.Ο Στίβεν Κινγκ έγραψε έναν δικό του, american gothic «Δράκουλα». Το «Salem's Lot» του 1975 είναι το δεύτερο βιβλίο του και ένα από τα πιο αγαπημένα των φαν του.

 Το «Salem's Lot» μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση το 1979 ως τρίωρη ταινία σε δύο μέρη. Σκηνοθετούσε ο Τομπ Χούπερ (του «Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι») και πρωταγωνιστούσε ο Ντέιβιντ Σόουλ (του «Στάρσκι και Χατς») και ο μεγάλος Βρετανός ηθοποιός Τζέιμς Μέισον. Ο βρυκόλακας Μπάρλοου (Ρέτζι Νάλντερ) ήταν ένας από τους πιο τρομαχτικούς που έχουν περάσει από την οθόνη.


Πηγη-Horrormovies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...