Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Ο «παραμυθένιος» τρόμος έχει την τιμητική του σε αυτή την μεταφορά ενός κλασικού παραμυθιού στη μεγάλη οθόνη. Ο λόγος για το Gretel & Hansel το οποίο θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Odeon στις 30 Ιανουαρίου 2020.
Περίληψη:
Μια φορά και έναν καιρό σε μια μακρινή εξοχή, ένα νεαρό κορίτσι οδηγεί τον μικρό της αδερφό στο σκοτεινό δάσος ψάχνοντας φαγητό και δουλειά, μόνο για να καταλήξουν άθελά τους στον πυρήνα του κακού. Το κλασικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη σε μία σκοτεινή ταινία τρόμου, με την πρωταγωνίστρια του ‘’ΙΤ’’ Σοφία Λίλις.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο ανερχόμενος Oz Perkins (I Am the Pretty Thing That Lives in the House) και το σενάριο ο Rob Hyes. Πρωταγωνιστούν οι Sophia Lillis, Alice Krige, Jessica De Gouw, Ian Kenny, Charles Babalola και Samuel Leakey. Η διάρκεια της ταινίας είναι 95 λεπτά.
Το επίσημο trailer αφήνει πολλές υποσχέσεις για αυτή την φιλόδοξη fantasy horror προσπάθεια. Τσεκάρετέ το και πείτε μας τη γνώμη σας.
Πηγές: odeon.grimdb.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...