Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Ο Martin Scοrsese είναι μια από τις μεγαλύτερες μορφές του σύγχρονου και όχι μόνο κινηματογράφου και τώρα έχουμε την πρεμιέρα στις αίθουσες αλλά και από το Netflix για την ταινία του με τους Al PacinoRobert De Niro και Joe Pesci. Συγκεκριμένα θα κυκλοφορήσει στις Αμερικάνικες αίθουσες την πρώτη Νοεμβρίου (και εκεί κοντά στην Ελλάδα), ενώ στο Netflix θα την δούμε στις 27 του ίδιου μήνα.

ταινία The Irishman είναι σε παραγωγή Netflix με budget 140 εκ. δολάρια και μιλάει για την αληθινή ιστορία του Frank Sheeran, ενός βετεράνου του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος έζησε δύσκολα σαν υψηλόβαθμος αξιωματικός του International Brotherhood of Teamsters, αλλά και σαν μέλος του οργανωμένου εγκλήματος και πιο συγκεκριμένα σαν επαγγελματίας δολοφόνος, που σύμφωνα με τις φήμες είχε άμεση σχέση με τις δολοφονίες του Προέδρου Kennedy και του συνδικαλιστή Jimmy Hoffa.
Το Irishman βασίζεται στο βιβλίο «I Heard You Paint Houses» του Charles Brandt, με τον Scorsese στην σκηνοθεσία όπως αναφέρθηκε, ενώ το σενάριο είναι από τον Steve Zaillian.

Πηγή:Cineramen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...