Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ αναμένεται να έχει πολύ «δυνατό» cast. Πλην του Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος θα υποδυθεί για ακόμη μια φορά τον ρόλο του πράκτορα 007, θα υπάρξει και μια εξέχουσα προσθήκη στον ρόλο του «κακού».
Ο μεγάλος αντίπαλος του πράκτορα Μποντ θα είναι… οσκαρικός. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Collider», ο Ραμί Μάλεκ, ο κάτοχος του Όσκαρ ‘Α Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του ως Φρέντι Μέρκιουρι στο Bohemian Rhapsody, θα αναλάβει να σταθεί εμπόδιο στα πλάνα του Ντάνιελ Κρεγκ!Εκτός από τον Craig θα επιστρέψουν οι Ralph Fiennes (M), Lea Seydoux, Naomie Harris, (Moneypenny), Ben Whishaw (A), Rory Kinear, Jeffrey Wright, ενώ προστέθηκαν στο cast οι Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana De Arma, David Dencik, Lashana Lynch.Oι πρώτες πληροφορίες για την ταινία Bond 25 είναι η εξής: Ο Bond έχει αφήσει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Ωστόσο αυτή είναι βραχύβια, μιας και ο παλιός φίλος του Felix Leiter από την CIA ανακαλεί τη βοήθεια του. Η αποστολή για τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα αποδεικνύεται πολύ πιο πονηρή από ό, τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στο μονοπάτι ενός μυστηριώδους κακοποιού οπλισμένου με μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία.Ημερομηνία προβολής  8 Απριλίου του 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...