Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Η Άνοιξη αρχίζει να μπαίνει για τα καλά πλέον και το Φεστιβάλ Οίτης ετοιμάζεται πυρετωδώς… Ήδη οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τα πρώτα ονόματα για…να πάρουμε μία μικρή γεύση. Συναυλίες με τους Ελένη Βιτάλη, Βιολέτα Ίκαρη, Απόστολο Ρίζο, Κατσιμίχα – Καζούλη, Πυξ Λαξ, Βαγγέλη Γερμανό – Λάκη Παπαδόπουλο, Φωτεινή Βελεσιώτου – Χάικ Γιαζιτζιάν, Μιρέλα Πάχου, De todas formas.Και για το θεατρόφιλο κοινό, το Φεστιβάλ Οίτης έχει προγραμματίσει μια σειρά από μεγάλες ελληνικές παραγωγές με πρωταγωνιστές αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς: «Δον Ζουάν» με Κουρή και Μακρυπούλια, «Λωξάντρα» με την Ελένη Κοκκίδου , «Τοκ Τοκ» με Σπυρόπουλο και Σταρόβα , «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα», «Μαρία Πενταγιώτισσα», «Με δύναμη απ΄την Κηφισιά», «Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα» με Σταυροπούλου και Χαλκιά κ.α.

Σύντομα το ολοκληρωμένο πρόγραμμα με πολλές προτάσεις εξόδου για θέατρο, κινηματογράφο, μουσική, εργαστήρια, δράσεις για παιδιά.

Για 13 συνεχή χρονιά ο Τόπος Τεχνών «Χώρα» στα Λελέικα Υπάτης φιλοξενεί το μεγαλύτερο φεστιβάλ της περιοχής μας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεά Ελλάδας και τον Δήμο Λαμιέων.

Info:
13ο Φεστιβάλ Οίτης
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
e–mail: info@xwra.gr
www.xwra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...