Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Οι Thompson Twins ήταν μια βρετανική ποπ μπάντα που δημιουργήθηκε  τον Απρίλιο του 1977.  Μεταπήδησαν σε έναν πιο δημοφιλή ποπ ήχο και πέτυχαν σημαντική δημοτικότητα από το 1983, σημειώνοντας μια σειρά μεγάλων Hits  στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες , και σε όλο τον κόσμο. Το 1993, άλλαξαν το όνομά τους σε Babble , για να αντικατοπτρίσουν την αλλαγή τους στη μουσική από τη New Wave  μουσική στο chill-out . Συνέχισαν ως Babble μέχρι το 1996, οπότε το γκρούπ διαλύθηκε .

Το συγκρότημα πήρε το όνομά του από τους δύο νευρικούς ντετέκτιβς Thomson και Thompson στην σειρά κόμικ της Hergé , The Adventures of Tintin .  Σε διάφορα στάδια, το συγκρότημα είχε μέχρι επτά μέλη, αλλά η πιο γνωστή συνθεσή τους τους ήταν τα τέσσερα πρώτα  μέλοι μεταξύ 1982 και 1986. Το 1985 εμφανίσθηκαν  στο Live Aid , όπου είχαν ενταχθεί και παρουσιασεί  στη σκηνή από τη Madonna . Το 1977, η αρχική σύνθεση των Thompson Twins ήταν απο τους Tom Bailey  μπάσα και φωνητικά, Pete Dodd  κιθάρα και φωνητικά, John Roog στην κιθάρα και Jon Podgorski "Pod  τύμπανα.  Ο Dodd και ο Roog συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν ήταν  13 χρονών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...