Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Η αλήθεια και ο μύθος γίνονται ένα στην ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε για την περιοδεία "Rolling Thunder Revue" του Μπομπ Ντίλαν το φθινόπωρο του 1975. Ο Μάρτιν Σκορσέζε σκηνοθετεί ένα νέο ντοκιμαντέρ για το Netflix με θέμα την περιοδεία του θρύλου της ροκ, Μπομπ Ντίλαν «Rolling Thunder Revue».Ο Μάρτιν Σκορσέζε έχει ήδη στο ενεργητικό του ένα ντοκιμαντέρ για τον Μπομπ Ντίλαν, το επικής διάρκειας και φιλοδοξίας «No Direction Home» του 2005, το οποίο θεωρείται –όχι άδικα– από πολλούς ως το απόλυτο ντοκιμαντέρ για τον Αμερικανό μουσικό.

Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τον Σκορσέζε από το να σχεδιάζει μια ακόμα ταινία αφιερωμένη στον Ντίλαν, η οποία θα φέρει τον τίτλο «Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese» και θα κυκλοφορήσει στο Netflix κάποια στιγμή μέσα στο 2019.το ντοκιμαντέρ Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story θα ακολουθεί τα ίχνη και τους σταθμούς της διάσημης περιοδείας που έγινε το 1975-1976 και για την οποία ο Ντίλαν συγκέντρωσε ομάδα μουσικών, συμπεριλαμβανομένων των Τζόαν Μπαέζ, Τ-Μπόουν Μπερνέτ, Πάτι Σμιθ και Μικ Ρόνσον και ηθοποιών και συγγραφέων όπως οι Ντένις Χόπερ, Μπέτι Μίντλερ, Σαμ Σέπαρντ, Άλεν Γκίνσμπεργκ.

Το Netflix περιγράφει το κινηματογραφικό έργο ως «εν μέρει ντοκιμαντέρ, εν μέρει συναυλιακή ταινία, εν μέρει πυρετώδες όνειρο» χωρίς να ανακοινώνει ημερομηνία προβολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...