Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Στο Τσεπέλοβο Ιωαννίνων βρέθηκε ο Ντενζέλ Ουάσινγκτον Για τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered» στην οποία πρωταγωνιστεί ο γιος του Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον.
Στην γέφυρα Κλειδωνιάς και τον Βοϊδομάτη,συνεχίζονται τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας Born to be murdered.Ο Οσκαρικός ηθοποιός,  βρέθηκε στο Τσεπέλοβο Ιωαννίνων, προκειμένου να παρακολουθήσει μέρος των γυρισμάτων της ταινίας «Born to be murdered» στην οποία πρωταγωνιστεί ο γιος του.Υπενθυμίζεται ότι η ταινία γυρίζεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, ενώ στις 10 και 11 Μαρτίου είχαν κλείσει οι δρόμοι περιμετρικά της Πλατείας Συντάγματος για τα γυρίσματα στην Αθήνα.Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ιταλός Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρίνο, σύντροφος του γνωστού Ιταλού σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο και βοηθός του σε ταινίες όπως το «Να με φωνάζεις με το όνομά σου» και το πρόσφατο «Suspiria». Ο Γκουαντανίνο είναι ο παραγωγός αυτής της ταινίας (όπως και η Faliro House Productions του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου).Το «Born to be murdered» αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα (τον υποδύεται ο Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον) ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο στόχαστρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...