Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Ο σκηνοθέτης του μεγάλου θεάματος και της σινεμασκόπ υπόκλισης στην μουσική ,Μπαζ Λούρμαν, επέλεξε το επόμενο πρότζεκτ του: τη ζωή του Βασιλιά, Ελβις Πρίσλεϊ.Σύμφωνα με το Rolling Stone, η Warner έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα όλης της δισκογραφίας του Βασιλιά, ώστε να μπορεί να τα χρησιμοποιήσει χωρίς περιορισμούς στην ταινία.

Μόνο, που όπως καταλαβαίνετε, αυτή δεν είναι η βασική ανησυχία για ένα τέτοιο εγχείρημα. Ο Λούρμαν θα εξασφαλίσει μεγαλειώδη κινηματογράφηση, δαιμονισμένη ενέργεια, rock 'n' roll λάμψη και όλα τα σχετικά. Αλλά... ποιος θα σηκώσει το βάρος να παίξει τον Ελβις, χωρίς να καταλήξει μαριονέτα στα τράβελινγκ του σκηνοθέτη; Λεπτομέρειες για την ταινία, αλλά και τις διαπραγματεύσεις μηνών του Λούρμαν με τη Warner δεν υπάρχουν. Πάντως το σενάριο της ταινίας υπογράφει η Κέλι Μαρσέλ (σεναριογράφος της «Μαγικής Ομπρέλας» και του «Fifty Shades of Grey»)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...