Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Ο Black Randy κατά κόσμον John Morris και η μπάντα του ξεπηδά στα τέλη του 1977 από το πουθενά στην πρώιμη punk σκηνή του L.A. ηχογραφώντας από τους πρώτους στην μικρή αλλά εμβληματική Dangerhouse Rec., χωρίς να κρύβει την ομοφυλοφιλική του ταυτότητα σε μια εποχή που όλα απαγορεύονταν και όλα επιτρέπονταν στην Αμερική, σατιρίζει, σχολιάζει και καυτηριάζει χωρίς να φοβηθεί τίποτα.
Ο Idi Amin είναι ο συφιλιδικός δικτάτορας που ρίχνει στην αρένα των κροκοδείλων τους αντιπάλους του, έχει όμως την υποστήριξη της Αμερικής. Ο Black Randy λοιδορεί με απίστευτα θεατρικό τρόπο όλες τις θλιβερές γωνίες της Αμερικής και όχι μόνο, παίζοντας ένα synth-punk cocktail. Στο εξώφυλλο του μοναδικού δυστυχώς album του με τίτλο “Pass the dust, I think I’m Bowie” -1979 σατιρίζει στο εξώφυλλο, ποιόν άλλον, φυσικά τον Bowie του Hunky Dory, δες εδώ και μέσα στον δίσκο όλους αυτούς και όλα αυτά για τα οποία η Αμερική δεν ήθελε να μιλά. Στο τέλος προσκαλεί με τον δικό του τρόπο τον Idi Amin στο CBGB’s αφού στην Αμερική δεν… υπάρχουν φυλετικές διακρίσεις αλλά μόνο κρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...