Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Ένας μεγάλος έρωτας κρύβεται πίσω από αυτή την τεράστια επιτυχία των Guns n’ Roses. Η μουσική γράφτηκε από τον Slash και τον Izzy Stradlin, ενώ οι στίχοι από τον Axl Rose. Ουσιαστικά, το άκρως δημοφιλές riff του τραγουδιού, ήταν μία κιθαριστική άσκηση του Slash, που μόλις την άκουσαν οι υπόλοιποι άρχισαν να δουλεύουν επάνω της. Στιχουργικά το κομμάτι, είναι κατά βάση ερωτικό.O Αξελ Ρόουζ το 1987 πήρε χαρτί και μολύβι και έκανε τραγούδι τον μακρόχρονο έρωτά του με την Εριν Εβιρλι, την κόρη του τραγουδιστή της κάντρι Ντον Εβιρλι.
H σχέση τους ήταν πραγματικά θυελλώδης, όμως οι στίχοι του τραγουδιού Sweet Child Of Mine δεν μας αφήνουν καμία αμφιβολία για την αγάπη και την τρυφερότητα που ένιωθε γι’ αυτήν τον καιρό που ήταν μαζί. H επιτυχία του τραγουδιού κράτησε σχεδόν 2 χρόνια και το άλμπουμ των Guns n’ Roses «Appetite for Destruction» που το περιλάμβανε πούλησε πάνω από 15 εκατομμύρια αντίτυπα. Το single, επίσης, σημείωσε εισπρακτική επιτυχία, φτάνοντας στην κορυφή των αμερικανικών Billboard Hot 100 κι έτσι έγινε το πρώτο αλλά και το τελευταίο single του σχήματος που πιάνει εκεί την κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...