Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Πολλά ήταν τα συγκροτήματα που με μία και μόνο εμπορική επιτυχία κατάφεραν να μείνουν στην ιστορία αλλά έπειτα δεν κατόρθωσαν να έχουν ανάλογη συνέχεια με συνέπεια να ξεχαστούν από το κοινό.Οι Cutting Crew ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία αφού το εκπληκτικό κομμάτι τους "(I Just) Died in Your Arms" έχει γράψει την δική του ιστορία αλλά από τότε ελάχιστοι γνωρίζουν την τύχη τους.Οι Cutting Crew στο I Just Died In your Arms Tonight παραφράζουν το Γαλλικό  la petite mort, θέλοντας να αναφέρουν πως υπήρξε μία τέλεια ερωτική σχέση και πράξη μεταξύ 2 εραστών.Από το ντεμπούτο άλμπουμ τους, Broadcast (1986). Πρώτη κυκλοφορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο  στις 25 Ιουλίου 1986 και στη συνέχεια κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες την 1η Ιανουαρίου 1987. Το τραγούδι γράφτηκε από τον frontman Nick Van Eede .Με το που κυκλοφόρησε το “Broadcast”, και ξεχώρισε το "(I Just) Died in Your Arms", οι πωλήσεις εκτοξεύθηκαν στα ύψη και το άλμπουμ στην Αμερική σκαρφάλωσε μέχρι την 16 θέση των τσαρτ ενώ στη Μ. Βρετανία μέχρι το νο 41.
Φυσικά το "(I Just) Died in Your Arms" έγινε νούμερο 1 σε Αμερική και Καναδά, και το ανάλογο πέτυχε σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, βραβεύτηκε με Grammy και το MTV το έπαιζε συνεχώς βοηθώντας έτσι να γίνει πασίγνωστο παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...