Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Κάποτε ο Κινηματογράφος ήταν η βασική ψυχαγωγία του έλληνα ,απο τα 50s μέχρι θα λεγα και τα 80s με 90s .Βεβαίως μέχρι και σήμερα υπάρχουν πολλοί θεατές της 7ης τέχνης που παρα την τεχνολογία που έχει εξελιχθει και θα εξελίσεται ,συνεχίζει μέχρι και σήμερα να στηρίζει το Σινεμαδάκι.Ένας κινηματογράφος που ξεχωρίζει στην πρωτέυουσα αυτή τη στιγμή ,είναι και ο κινηματοθέατρος ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ - ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ στο Αιγάλεω.Όπως μας είπε και ο ιδιοκτήτης του κινηματοθέατρου ,κύριος Ευάγγελος Κιτσιανός Το συγκεκριμένο κτίριο, λειτουργεί ως ''Κινηματοθέατρα'' από το 1965, δηλαδή πάνω από μισό αιώνα.

Αυτήν την στιγμή, εδώ και 4 χρόνια, έχουμε δώσει βάση...εγώ και ο αδελφός μου.....να προσφέρουμε προβολές ποιοτικών ταινιών Α' προβολής.Επίσης οργανώνουμε θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις για παιδιά, όπως επίσης και προβολές παιδικών ταινιών, μεταγλωττισμένων.

Διαθέτουμε 2 μεγάλες αίθουσες και προσπαθούμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό....στους επισκέπτες.

Είμαστε σε διαρκή συζήτηση και επαφή, με δήμους, φορείς, συλλόγους για σχεδιασμό οργάνωσης εκδηλώσεων.
Οι αίθουσες είναι στην διάθεση όλων, για φιλοξενία.. παρουσιάσεων βιβλίων, διαλέξεων, σεμιναρίων, ιδιαίτερων εκδηλώσεων...κ.τ.λ....
Η χωρητικότητα των αιθουσών [450 και 150 ατόμων] καθώς και η εμπειρία μας στον χώρο, αποτελούν εγγύηση επιτυχίας για όσους μας τιμήσουν με την προτίμηση τους.Το προσωπικό μας, κατάλληλα εκπαιδευμένο ώστε να να ικανοποιήσει όλους τους επισκέπτες.
Μία δοκιμή των παροχών υπηρεσιών μας, με μία επίσκεψη στον χώρο μας....θα σας πείσει !!!
Για τιμές εισιτηρίων, όπως και για ειδικές τιμές σε ομαδικές προσελεύσεις και εκδηλώσεις....προσφέρουμε εκπληκτικές προτάσεις !!!
Συγκεκριμένα...αναφέρω ως ενδεικτικό παράδειγμα....εάν δύο φίλοι ή ένα ζευγάρι, επιθυμεί να παρακολουθήσει ταινία...την Τετάρτη ή την Πέμπτη....θα πληρώσει μόνο 7 ευρώ....δηλαδή....3,5 ευρώ το άτομο !!!Ο κινηματογράφος είναι στην οδός  Κουντουριώτου 40 στο Αιγάλεω



Επίσης, την Δευτέρα και την Τρίτη....η γενική είσοδος είναι μόνο 5 ευρώ !!!
Έχουμε ειδικές τιμές εισιτηρίων για ΑΜΕΑ....ανέργους....άνω των 65 ετών....κ.τ.λ....
Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη....είμαστε 5 λεπτά με τα πόδια...από τον σταθμό ΜΕΤΡΟ του Αιγάλεω.
Ακόμη και εάν έρθετε με Ι.Χ. αυτοκίνητο....η υπόθεση ΠΑΡΚΙΝΓΚ....είναι μία εύκολη υπόθεση....
Έξω ακριβώς από τον χώρο μας...κάνει στάση...η γραμμή λεωφορείου..... 813 "ΑΒΕΡΩΦ - ΠΡΟΥΣΗΣ" ....
Είμαστε ανοιχτά, καθημερινά....από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, με συνεχείς προβολές, παραστάσεις και εκδηλώσεις.

10 μήνες το χρόνο....από Σεπτέμβρη έως Ιούνη....
είμαστε εκεί...και σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε καλύτερα. Εμείς να ευχηθούμε καλές δουλειές στον Kύριο  Κιτσιανό και καλές προβολές στους φίλους της 7ης τέχνης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...