Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

O Ράμι Μάλεκ…θα είναι ο «κακός» στη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ
Μετά το «The Bohemian Rhapsody» για το οποίο βραβεύθηκε με Όσκαρ, ο Ράμι Μάλεκ θα αναλάβει το ρόλο του βασικού κακού στη νέα ταινία του 007.Το στούντιο βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ηθοποιό για τη συμμετοχή του στην επερχόμενη ταινίαΜετά τις διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του ως «Φρέντι Μέρκιουρι» στην ταινία «Bohemian  Rhapsody», ο Ράμι Μάλεκ μίλησε για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στη νέα ταινία του Τζέιμς Μπόντ. Και μάλιστα σε ρόλο-έκπληξη.

Οι πρώτες φήμες που θέλουν τον 37χρονο ηθοποιό να υποδύεται τον αντίπαλο του πράκτορα 007 στη νέα ταινία «Τζέιμς Μπόντ» του Κάρι Φουκουνάγκα, κυκλοφόρησαν τον περασμένο Δεκέμβριο. Οι συντελεστές της ταινίας πλησίασαν τον Μάλεκ για συζήτηση όσον αφορά το ρόλο, όμως ο ηθοποιός είναι πολύ απασχολημένος αυτό το διάστημα, καθώς βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, «Mr.Robot».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...