Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Ο κινηματογράφος τρόμου περνάει μια χρυσή εποχή – κι αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους σαν θεατές, αλλά πρωτίστως σαν ανθρώπους. Μ’ αυτήν την έννοια, δεν είναι καθόλου τυχαίο που όλο και περισσότεροι καταξιωμένοι δημιουργοί επιστρέφουν στο horror, είτε είχανε παρελθόν σ’ αυτό είτε όχι.ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ "BABY DRIVER".Μπορεί ο Βρετανός Edgar Wright να έχει συνδέσει το όνομά του με action-horror ταινίες τύπου Shaun of the Dead (2004) και Hot Fuzz (2007), αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για αλλαγή κατεύθυνσης, παραμένοντας όμως σε horror πλαίσια.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από το Empire, ο Βρετανός κινηματογραφιστής έχει στα σκαριά μια νέα ταινία τρόμου που θα εστιάζει στον ψυχολογικό παράγοντα. Λέγεται ότι θα αφορά μια γυναίκα στην περιοχή Soho του Λονδίνου. Υφολογικά θα μοιάζει με κλασικές ταινίες ψυχολογικού τρόμου όπως τα Repulsion του Polanski και το Don’ t Look Now του Nicolas Roeg.
Το σενάριο θα γράψει ο ίδιος μαζί με την Krysty Wilson-Cairns (Penny Dreadful). Ο ίδιος δήλωσε "Συνειδητοποίησα ότι δεν έχω κάνει ταινία για το κεντρικό Λονδίνο, ιδίως το Σόχο, αν και έχω περάσει γύρω στα 25 χρόνια εκεί. Με τις ταινίες 'Hot Fuzz' και 'Shaun of the Dead' έκανα ταινίες για τα μέρη που έχω ζήσει. Σε αυτήν την ταινία θα δείτε το Λονδίνο στο οποίο υπήρχα".
 Άγνωστα παραμένουν πολλά στοιχεία, όπως το cast ή η ημερομηνία πρεμιέρας, αν και τα γυρίσματα ευελπιστούν να ξεκινήσουν το καλοκαίρι στο Λονδίνο.Αυτά προς το παρόν. Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο μάθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...