Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Al Bano και η Romina Power. Ένα όμορφο ζευγάρι που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε το 1970. Μαζί έκαναν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη καριέρα, ωστόσο το 1999, χώρισαν και η Romina - η κόρη του μεγάλου ηθοποιού του Χόλλυγουντ, Tayron Power- επέστρεψε στην Αμερική.Τραγική ειρωνεία είναι ότι οι  δυο αυτοί άνθρωποι που ύμνησαν την ευτυχία, γνώρισαν την απόλυτη δυστυχία με την εξαφάνιση της 17χρονης κόρης τους, Ylenia. Το κορίτσι τους, δυστυχώς, δε βρέθηκε ποτέ. Από τότε, μπήκε η διχόνοια στη σχέση τους.
Ο ένας τα έριχνε στον άλλο  την ευθύνη και τελικά το πολυαγαπημένο ζευγάρι των δύο τραγουδιστών αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.  Ο Al Bano έκανε έναν ακόμα γάμο και δύο παιδιά. Γρήγορα όμως, πήρε και πάλι διαζύγιο. Το Al Bano είναι ψευδώνυμο του  Albano Carrisi.ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του '60. .Η Romina Power είναι σήμερα 68 ετών .
 Aπό πολύ μικρή φάνηκε το ταλέντο της, τραγουδούσε και γύριζε ιταλικές ταινίες.
Η μητέρα της ήταν Μεξικάνικης καταγωγής (Linda Christian) πέθανε από καρκίνο και η Ρομίνα άφησε τον άνδρα της και τα παιδιά της για να μείνει μέχρι το τέλος κοντά της.
Η Ρομίνα και ο Αλμπάνο παντρεύτηκαν το 1970 και δημιούργησαν αμέσως ένα υπέροχο ντουέτο!
… Το «Felicita» ήταν το τραγούδι που τους ανέδειξε και ήσαν πράγματι πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι τότε!
Τελικά χώρισαν το 1999 μετά 29 χρόνια αφού έκαναν μαζί μία εξαιρετική καριέρα και 4 παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...