Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Μετά την επιτυχημένη (τουλάχιστον εμπορικά) μεταφορά του «Αυτό» (It), σειρά παίρνει το Νεκροταφείο Ζώων (Pe Semetary) ακολουθώντας μια συνέχεια στις κινηματογραφικές μεταφορές βιβλίων του «άρχοντα» του τρόμου Στίβεν Κινγκ (άλλες αξιοσημείωτες ταινίες: Η Ομίχλη, Η Λάμψη, Ο Άτρωτος, Νυχτοβάτες, Ο Σκοτεινός Πύργος κ.α).
Ο Δρ. Λούις Κρίντ (Τζέισον Κλάρκ), ο οποίος μετά τη μετακόμισή του με τη σύζυγό του Ρέιτσελ (Έιμι Σέιμετζ) και τα δύο μικρά παιδιά τους από τη Βοστώνη στο Μέιν, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδη τόπο ταφής κρυμμένο βαθιά μέσα στο δάσος που βρίσκεται δίπλα στο νέο σπίτι της οικογένειας. Όταν μια τραγωδία τον χτυπά, ο Λούις στρέφεται στον ασυνήθιστο γείτονά του Τζαντ Κράνταλ (Τζον Λίθγκοου), ξεκινώντας μια επικίνδυνη αλυσιδωτή αντίδραση που απελευθερώνει ένα άνευ προηγουμένου κακό με τρομακτικές συνέπειες.
το σενάριο υπογράφουν οι Τζεφ Μπούλερ και Ντέιβιντ Κάιγκανιτς, ενώ την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Κέβινς Κολς, Ντένις Γουίντμάγιερ.
Η ταινία αναμένεται να αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...