Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

 O  Δάσκαλος της σόουλ , Stevie Wonder, συμπληρώνοντας 25 χρόνια παρουσίας στην μουσική ,κυκλοφορεί το άλμπουμ Character . Πλούσιοι ρυθμοί, δεμένη σόουλ , όμως ο χαρακτήρας του Stevie έτσι όπως τον είχαν καθορίσει οι προηγούμενες δουλειές του ,έβγαλε φτερά.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει έξι single , συμπεριλαμβανομένων των υποψήφιων για Grammy "Skeletons"  και "You Will Know" , που έφτασαν και τα δύο στο νούμερο ένα στο  Billboard R&B Singles . Το άλμπουμ περιείχε επίσης ένα ντουέτο με τονMichael Jackson, "Get It" , που ήταν μια μικρή επιτυχία.

Το άλμπουμ κέρδισε Wonder τρεις υποψηφιότητες για βραβείο Grammy το 1988-89. Το πρώτο single του άλμπουμ, "Skeletons" έλαβε δύο υποψηφιότητες για το καλύτερο τραγούδι R&B και την καλύτερη ανδρική φωνή R&B στα 30α βραβεία Grammy, χάνοντας από το "Lean On Me" του Bill Wither και το "Just to See Her" του Smokey Robinson αντίστοιχα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...