Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

 

 Αίθουσα ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Την Τετάρτη 29/09/2021. Ώρα προβολής: 23:59. Τιμές εισιτηρίων: 7,00€ και 5,00€ (παιδικό έως 10 ετών, φοιτητικό,άνεργοι,πολύτεκνοι, Α.Μ.Ε.Α. και άνω των 65 ετών). Κάθε Δευτέρα και Τρίτη γενική είσοδος 5,00€ και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη ένα εισιτήριο των 7,00€ για 2 άτομα (1+1).Από την Παρασκευή έως την Κυριακή για τις μεταγλωττισμένες ταινίες, γενική είσοδος 5,00€.Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη εκδίδονται μόνο εισιτήρια των 7,00€. καλέστε στο 2105911390 για 24ωρη εξυπηρέτηση.

NO TIME TIME TO DIE

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΚΑΡΙ ΤΖΟΤΖΙ ΦΟΥΚΟΥΝΑΓΚΑ
Σενάριο: ΝΙΛ ΠΕΡΒΙΣ & ΡΟΜΠΕΡΤ ΓΟΥΕΪΝΤ
Ηθοποιοί: ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ, ΝΑΟΜΙ ΧΑΡΙΣ, ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΛΤΣ, ΡΑΜΙ ΜΑΛΕΚ, ΡΟΡΙ ΚΙΝΙΑΡ, ΑΝΑ ΝΤΕ ΑΡΜΑΣ, ΜΠΕΝ ΓΟΥΙΣΟ, ΡΕΪΦ ΦΑΪΝΣ, ΛΕΑ ΣΕΪΝΤΟΥ, ΤΖΕΦΡΙ ΡΑΪΤ, ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΝΤΕΝΣΙΚ, ΛΑΣΑΝΑ ΛΙΝΤΣ, ΜΠΙΛΙ ΜΑΓΚΝΟΥΣΕΝ
Διάρκεια: 143 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ
Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ & ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗΟ Ντάνιελ Κρεγκ, στο τελευταίο του κεφάλαιο ως Μποντ, θα βρεθεί σε μια αποστολή που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα, που θα τον αλλάξει σαν πράκτορα (αλλά και σαν άνθρωπο) και θα αφήσει το στίγμα της σε αυτό το τεράστιο franchise.

Για τον Ντάνιελ Κρεγκ αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα υποδυθεί τον θρυλικό πράκτορα 007 και έτσι το No Time to Die αποτελεί ένα τέλος εποχής.

Στην ταινία No Time To Die, ο Μποντ (Ντάνιελ Κρεγκ) έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.



Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...