Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

 Julia and Julia (1987). Eίναι μια ταινία που διαβάζεται σε δύο επίπεδα. Το πρώτο θα μπορούσε να είναι ένα μυστηριώδες θρίλερ και μια ιστορία ενός φόνου. Το δεύτερο θέτει ερωτήματα πάνω στην ίδια τη διάσταση του χρόνου και την ύπαρξη μας μέσα σε αυτόν. Τι σημαίνει σήμερα, και τι εχτές?? Πως διαχωρίζονται?

Η ταινία είναι μια παραγωγή της RAI και είναι η πρώτη ταινία που πειραματίζεται με σύγχρονη τεχνολογία πάνω στον τρόπο κινηματογράφησης . Για πρώτη φορά χρησιμοποιούνται ηλεκτρονικές κάμερες υψηλής ευκρίνειας (High Definition). Πρωταγωνιστούν Οι  Kathleen Turner και ο Sting. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές είναι και ο Gabriel Byrne . 

Η σκηνοθεσία είναι του  Peter Del Monte. Το σενάριο των Silvia Napolitano, Sandro Petraglia, Joseph Minion και Del Monte βασίζεται σε μια ιστορία της ίδιας της Silvia  Napolitano.

Υπόθεση: Έ


ξι χρόνια μετά το θάνατό του, η Τζούλια βλέπει τον υποτιθέμενο νεκρό άντρα της να κατοικεί στο απέναντι διαμέρισμα. Ταυτόχρονα ένας άγνωστος που λέει ότι είναι εραστής της, της κάνει σκηνές ζήλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...