Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

 Όλα ήταν έτοιμα για μια συνάντηση της οικογένειας Huston:Ο John Huston και η κόρη του Anjelica θα ήταν οι κεντρικοί πρωταγωνιστές της ταινίας Mr. North (1988) σε σκηνοθεσία του Danny Huston,γιό του John Huston και αδελφό της Anjelica.Δυστυχώς όμως στις 26 Ιουλίου ,την παραμονή της έναρξης των γυρισμάτων ο John Huston μπήκε στο νοσοκομείο του Fall Rivers και αναγκάστηκε να παρατήσει το ρόλο αυτό.



Λίγες μέρες πριν, ο John Huston έπασχε από χρονικό εμφύσημα για πολλά χρόνια ,αντιλήφθηκε ότι χειροτέρευε η αναπνευστική του κατάσταση .Φώναξε λοιπόν τον παλιό του φίλο  Robert Mitchum για να του ζητήσει αν μπορούσε να τον αντικαταστήσει εν ανάγκη. Είπε το ΟΚ και δύο μέρες αργότερα συμμετείχε στην ομάδα του Mr. North.

Βασισμένο σε ένα κλασσικό μυθιστόρημα  του Thornton Wilder, το Mr. North διηγείται την ιστορία ενός νέου τον οποίο υποδύεται ο Anthony Edwards (Top Gun) με ξεχωριστό μαγνητισμό που άλλαξε ριζικά την ζωή των ανθρώπων που συναντούσε ,και ιδίως αυτή ενός ηλικιωμένου πατριάρχη (Robert Mitchum) του οποίου οι δραστηριότητες ελέγχονται από την κόρη του (Anjelica Huston). Στην ταινία παίζουν ακόμη οι Mary Stuart Masterson,Virginia Madsen,Lauren Bacall, Harry Dean Stanton και David Warner.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...