Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

 Η ιστορία του θα σε κάνει να τραγουδήσεις, να γελάσεις, να κλάψεις, να ουρλιάξεις και να κουνήσεις τα πόδια σου. Βιογραφική ταινία που αφηγείται τη ζωή του ροκ μουσικού Buddy Holly.  Διαθέτει ένα βραβευμένο με Όσκαρ soundtrack , προσαρμοσμένο από τον Joe Renzetti και τον υποψήφιο για Όσκαρ Α ανδρικού ρόλου για την  ερμηνεία από τον Gary Busey.

Ενώ η ιστορία ακολουθεί τον Buddy Holly από 19 έως 22 ετών (1956 έως Φεβρουάριος 1959), ο Busey ήταν 33 ετών όταν έπαιξε το ρόλο. Ο Τσαρλς Μάρτιν Σμιθ έκανε ακρόαση για το ρόλο του Buddy, αλλά αφού ο Busey είχε ήδη περάσει από κάστινγκ , οι παραγωγοί επιλέξαν τον Martin να παίξει τον Ray Bob Simmons επειδή τους άρεσε η ακρόαση του.

Το φιλμ διαδραματίζεται γύρω από την ιστορία της ζωής και της σταδιοδρομίας του μεγάλου τραγουδιστή του ροκ και ρολ, από τη άνοδό του, στο γάμο του και στον πρόωρο θάνατο του...

Το να γίνεις ένα παλικάρι σαν τον Μπάντι Χόλι, είναι μια αποστολή επιπέδου Τζέρι Λι Λούις (κι ίσως ένα χαζοβιόλικο κλικ πιο δύσκολη). Όμως ο Gary Busey (!), πριν γίνει ο σκληρόπετσος τύπος που έτρωγε κλοτσιές απ' το "Φονικό Όπλο" (Mel Gibson), είχε όραμα! Όχι μόνο έχτισε έναν απολαυστικό Χόλι, αλλά το 'κανε τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα live. Παιχταράς!

Πηγή:Provocateur.gr-apotis4stis5.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...