Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

 Το ντουέτο Enzo G. Castellari και Franco Nero είναι από τα μεγαλύτερα που ανέδειξε ποτέ το εμπορικό Ιταλικό σινεμά των δεκαετιών 70 και 80, και είναι γενικά «άχαστο» για τους fans της καλής περιπέτειας και δράσης.

θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα  Spaghetti Westerns, που είναι μία από τις τελευταίες ταινίες του είδους του, και είναι γνωστή για την ενσωμάτωσή της νεότερων κινηματογραφικών τεχνικών της εποχής (όπως αργή κίνηση και κλείσιμο / μεσαίες λήψεις) και ένα ωραίο  soundtrack του μουσικού διδύμου  Guido & Maurizio De Angelis.

Ο Keoma έκανε πρεμιέρα στην Ιταλία στις 25 Νοεμβρίου 1976  και θεωρήθηκε μια μεγάλη επιτυχία στην Ιταλία εκείνη την εποχή.  Η ταινία κέρδισε συνολικά 1.571.995.000 ιταλικές λιρέτες στην Ιταλία κατά τη πρεμιέρα της.




Οι ερμηνείες του Franco Nero και της δικιάς μας Olga Karlatos είναι καλές και προβλέψιμες.


 ''-ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!

-ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Κ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ''




2 ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ ΟΛΕΣ Κ ΟΛΕΣ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΣ Ο ΦΡΑΝΚΟ ΝΕΡΟ Κ Σ'ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Κ ΣΚΛΗΡΟ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ Κ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΙΣΑΞΙΟ ΜΕ ΓΟΥΣΤΕΡΝΣ ΛΕΟΝΕ


Πηγή:B-movies.gr-Wikipedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...