Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

 


«Diabolik»: Ο βασιλιάς του χάρτινου τρόμου, επιστρέφει στο σινεμά

Οι ιταλοί αδελφοί Μανέτι, ετοιμάζουν μια νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον διάσημο κόμικ ήρωα.


Ο Diabolik υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις πιο επιτυχημένες σειρές κόμικ στην ευρώπη, με μια καριέρα σε αμέτρητα τεύχη από την πρώτη του εμφάνιση στην δεκαετία του 60. Γεννημένος από την φαντασία των Αντζελα και Λουτσιάνα Τζιουσάνι, ο Diabolik υπήρξε αρχικά ένας σατανικός εγκληματίας, αλλά στην πορεία της καριέρας του στα κόμικ, απέκτησε μια ξεκάθαρη ηθική στάση, υπηρετώντας το καλό έστω και με τους δικούς του ιδιαίτερους τρόπους.


Το 1968 οι περιπέτειές του μεταφέρθηκαν στο σινεμά από τον Μάριο Μπάβα στο «Danger Diabolik» και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην οθόνη, με την επιμέλεια των Μάρκο και Αντόνιο Μανέτι, που δηλώνουν ότι ήταν όνειρο ζωής να κάνουν μια ταινία με ήρωα τον Diabolik.

Ο Λούκα Μαρινέλι φορά τη μάσκα του διαβολικού ήρωα ενώ η Μιρίαμ Λεόνε είναι η συνοδοιπόρος του στην εγκληματική του καριέρα Εύα Καντ κι ο Βαλέριο Μαστραντρέα είναι ο επιθεωρητής Γκίνκο που τον καταδιώκει σταθερά.

diabolik 607

To φιλμ θα βγει στις ιταλικές αίθουσες στις 31 Δεκεμβρίου (αν είναι ανοιχτές) .


Πηγή:Flix,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...