Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΑ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ-ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ .


Από την Πέμπτη 29/10 έως το Σάββατο 31/10 και από τη Δευτέρα 02/11 έως και την Τετάρτη 04/11/2020.

 Αίθουσα ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Από την Πέμπτη 29/10 έως το Σάββατο 31/10 και από τη Δευτέρα 02/11 έως και την Τετάρτη 04/11/2020. Ώρες προβολής: 18:00 & 20:30. Τιμές εισιτηρίων: 7,00€ και 5,00€ (παιδικό έως 10 ετών, φοιτητικό,άνεργοι,πολύτεκνοι, Α.Μ.Ε.Α. και άνω των 65 ετών). Κάθε Δευτέρα και Τρίτη γενική είσοδος 5,00€ και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη ένα εισιτήριο των 7,00€ για 2 άτομα (1+1).Από την Παρασκευή έως την Κυριακή για τις μεταγλωττισμένες ταινίες, γενική είσοδος 5,00€.Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη εκδίδονται μόνο εισιτήρια των 7,00€.


ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΛΙΝΙ (THE COLLINI CASE)

Σκηνοθεσία: Marco Kreuzpaintner| Ηθοποιοί: Elyas M'Barek, Alexandra Maria Lara, Heiner Lauterbach, Franco Nero | Χώρα Παραγωγής: Γερμανία | Έτος παραγωγής:  2019 | Διάρκεια: 123’

Σύνοψη: Στον νεαρό δικηγόρο Κάσπαρ Λάινεν, ανατίθεται να υπερασπιστεί τον κύριο ύποπτο μιας θεαματικής υπόθεσης δολοφονίας. Σύντομα όμως θα ανακαλύψει  ότι ο άνδρας που υπερασπίζεται, εμπλέκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα νομικά σκάνδαλα της Γερμανίας.

Ένα καθηλωτικό θρίλερ βασισμένο στο ομώνυμο best seller του Φέρντιναντ βον Σίραχ.


 Αίθουσα ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Από την Πέμπτη 29/10/2020 έως και την Τετάρτη 04/11/2020. Ώρες προβολής: 18:00 & 20:00. Τιμές εισιτηρίων: 7,00€ και 5,00€ (παιδικό έως 10 ετών, φοιτητικό,άνεργοι,πολύτεκνοι, Α.Μ.Ε.Α. και άνω των 65 ετών). Κάθε Δευτέρα και Τρίτη γενική είσοδος 5,00€ και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη ένα εισιτήριο των 7,00€ για 2 άτομα (1+1).Από την Παρασκευή έως την Κυριακή για τις μεταγλωττισμένες ταινίες, γενική είσοδος 5,00€.Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη εκδίδονται μόνο εισιτήρια των 7,00€.


Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (GLORIA MUNDI)

Η Ελπίδα Του Κόσμου (Gloria Mundi), του Ρομπέρ Γκεντιγκιάν

Γαλλία – 2019 – Κοινωνικό – 106 λ.

Πρωταγωνιστούν: Αριάν Ασκαρίντ, Ζαν Πιέρ Νταρουσέν, Αναΐς Ντεμουστιέ

Διανομή: Weird Wave

 

 

 

Βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας – 76ο Φεστιβάλ Βενετίας

→ Σύνοψη:

Στη Μασσαλία, μια οικογένεια συγκεντρώνεται για τη γέννηση της μικρής Γκλόρια. Παρά τη χαρά τους, οι νεαροί γονείς έχουν πέσει σε δύσκολους καιρούς. Την ώρα που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα, επανασυνδέονται με τον πρώην κατάδικο παππού της νεογέννητης κόρης τους.

Ο σκηνοθέτης Ρομπέρ Γκεντιγκιάν συνεργάζεται ξανά με τους ηθοποιούς των “Το Σπίτι Δίπλα στη Θάλασσα” και “Τα Χιόνια του Κιλιμάντζαρο” στη νέα, υποψήφια για Χρυσό Λέοντα, ταινία του που διακρίνεται από ισχυρή ποιητική αισιοδοξία

→ Σημείωμα του σκηνοθέτη:

Για να παραφράσω τον Μαρξ, ο νέο-καπιταλισμός, οπουδήποτε κυριαρχεί, έχει συντρίψει αδελφικές, φιλικές και οικογενειακές σχέσεις και δεν επιτρέπει καμία σύνδεση ανάμεσα στους ανθρώπους εκτός από το ψυχρό συμφέρον. Έχει βυθίσει όλα μας τα όνειρα στα παγωμένα νερά του εγωιστικού υπολογισμού. Αυτό θέλει να δείξει, αυτό το σκοτεινό κοινωνικό παραμύθι, μέσα από την ιστορία μιας επανασυνδεδεμένης οικογένειας που μοιάζει με πύργο από τραπουλόχαρτα. Πίστευα πάντα πως το σινεμά μπορεί να μας κινήσει, μερικές φορές καθώς μας παρουσιάζει ένα παράδειγμα του κόσμου όπως θα έπρεπε να είναι, και άλλες, του κόσμου όπως είναι. Με άλλα λόγια χρειάζεται, τόσο οι κωμωδίες, όσο και οι τραγωδίες να εξακολουθούν να αμφισβητούν τον τρόπο ζωής μας... Και πρέπει να συνεχίσουμε να αμφιβάλλουμε για τους εαυτούς μας περισσότερο από ποτέ σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ώστε να αντισταθούμε στην ψευδαίσθηση ότι υπάρχει κάτι το φυσικό στις κοινωνίες στις οποίες ζούμε. 


 Αίθουσα ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Από την Πέμπτη 29/10/2020 έως και την Τετάρτη 04/11/2020. Ώρα προβολής: 22:00. Τιμές εισιτηρίων: 7,00€ και 5,00€ (παιδικό έως 10 ετών, φοιτητικό,άνεργοι,πολύτεκνοι, Α.Μ.Ε.Α. και άνω των 65 ετών). Κάθε Δευτέρα και Τρίτη γενική είσοδος 5,00€ και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη ένα εισιτήριο των 7,00€ για 2 άτομα (1+1).Από την Παρασκευή έως την Κυριακή για τις μεταγλωττισμένες ταινίες, γενική είσοδος 5,00€.Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη εκδίδονται μόνο εισιτήρια των 7,00€.


ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ (COME PLAY)

Περίληψη
Ο ανερχόμενος Άζι Ρόμπερτσον («Ιστορία Γάμου») είναι ο Όλιβερ, ένα μοναχικό αγόρι που νιώθει διαφορετικό από τους άλλους. Ψάχνοντας απεγνωσμένα για έναν φίλο, βρίσκει καταφύγιο στο κινητό και στο τάμπλετ του, τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. Όταν ένα μυστηριώδες πλάσμα θα χρησιμοποιήσει τις συσκευές του Όλιβερ για να εισέλθει στον κόσμο μας, οι γονείς του Όλιβερ (Τζίλιαν Τζέικομπς και Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ) θα πρέπει να παλέψουν για να σώσουν τον γιό τους από το τέρας που ζει πίσω από την οθόνη.

 

Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Tζέικομπ Τσέις
Ηθοποιοί: Άζι Ρόμπερτσον, Τζίλιαν Τζέικομπς, Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ
Διάρκεια: 97 λεπτά
Είδος ταινίας: Τρόμου
Καταλληλότητα ταινίας: ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ


 Αίθουσα ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

ΜΟΝΟ το Σάββατο 31/10/2020. Ώρα προβολής: 16:00. Τιμές εισιτηρίων: 7,00€ και 5,00€ (παιδικό έως 10 ετών, φοιτητικό,άνεργοι,πολύτεκνοι, Α.Μ.Ε.Α. και άνω των 65 ετών). Κάθε Δευτέρα και Τρίτη γενική είσοδος 5,00€ και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη ένα εισιτήριο των 7,00€ για 2 άτομα (1+1).Από την Παρασκευή έως την Κυριακή για τις μεταγλωττισμένες ταινίες, γενική είσοδος 5,00€.Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη εκδίδονται μόνο εισιτήρια των 7,00€.


Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΓΑϊΔΑΡΟΣ (THE DONKEY KING) ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Περίληψη
Ο Μανγκού, ένας χαρούμενος και ανέμελος γαϊδαράκος, κάνει τα δικά του όνειρα μέχρι που -από τύχη- καταλήγει να θεωρείται ο πιο δημοφιλής διάδοχος του θρόνου, με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση του βασιλιά λιονταριού. Δεν του περνάει από το μυαλό ότι πρόκειται για πλεκτάνη της δολοπλόκου αλεπούς που έχει τα δικά της κίνητρα και θέλει να θολώσει τα νερά της διαδοχής του λιονταριού. Θα καταφέρει ο Μανγκού να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να γίνει ο επόμενος αντάξιος βασιλιάς ή θα καταλήξει να είναι σκέτο πιόνι; Θα εκπληρώσει η πονηρή αλεπού τα δαιμόνια σχέδια της; Θα συνέλθει ποτέ το βασίλειο από το χάος;

Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Αζίζ Τζιντάνι
Ακούγονται οι: Θοδωρής Σμέρος, Νίκος Παπαδόπουλος, Βασίλης Μήλιος, Γιάννης Στεφόπουλος, Μιχάλης Κοιλάκος, Μαρία Ζερβού, Αργύρης Παυλίδης, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Κωνσταντίνος Λάγκος, Γιάννης Πανταγιάς, Μιχάλης Κοιλάκος
Διάρκεια: 105 λεπτά
Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ



 Αίθουσα ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Το Σάββατο 31/10/2020 και την Κυριακή 01/11/2020. Ώρα προβολής: 16:15. Τιμές εισιτηρίων: 7,00€ και 5,00€ (παιδικό έως 10 ετών, φοιτητικό,άνεργοι,πολύτεκνοι, Α.Μ.Ε.Α. και άνω των 65 ετών). Κάθε Δευτέρα και Τρίτη γενική είσοδος 5,00€ και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη ένα εισιτήριο των 7,00€ για 2 άτομα (1+1).Από την Παρασκευή έως την Κυριακή για τις μεταγλωττισμένες ταινίες, γενική είσοδος 5,00€.Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη εκδίδονται μόνο εισιτήρια των 7,00€.


ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ 3 (CATS AND DOGS 3) ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΗ

Περίληψη
Έχουν περάσει 10 χρόνια από την Μεγάλη Συμφωνία, με ένα ιδιαίτερο σύστημα παρακολούθησης, όπου οι γάτες και οι σκύλοι έχουν σχεδιάσει και αναλάβει τον από κοινού έλεγχο του με σκοπό τη διατήρηση της ειρήνης και την αποτροπή οποιασδήποτε διαμάχης. Όμως, όταν ένας σατανικός παπαγάλος με άριστες τεχνολογικές γνώσεις διεισδύει στα ασύρματα δίκτυα για να χρησιμοποιήσει τις συχνότητες που μόνο οι γάτες και οι σκύλοι μπορούν να ακούσουν, θα τους οδηγήσει σε μία διαμάχη, η οποία θα επαναφέρει τον παγκόσμιο πόλεμο ανάμεσα στις γάτες και τους σκύλους. Πλέον, μία ομάδα άπειρων και ανειδίκευτων πρακτόρων θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν τα ζωώδη ένστικτά τους και να επαναφέρουν την τάξη και την παγκόσμια ειρήνη ανάμεσα στις γάτες και τους σκύλους.

 

Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Σον Μακναμάρα
Ακούγονται οι:
Διάρκεια: 84 λεπτά
Είδος ταινίας: Οικογενειακή κωμωδία δράσης
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...