Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Λίγοι μουσικοί κατάφεραν να έχουν μεγαλύτερη επιρροή στον ήχο, το "βλέμμα" και το πνεύμα του rock and roll από τον ανυπότακτο Iggy Pop.

Το τέλειο τραγούδι για την έναρξη ενός road trip με όνειρα και ελπίδες για το ταξίδι είναι το “Passenger” του Iggy Pop που κυκλοφόρησε το 1977 στο album “Lust for Life”. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αφού είναι ένα τραγούδι γραμμένο ακριβώς ως ωδή στα ταξίδια του Iggy Pop παρέα με τον David Bowie. Είτε τα ταξίδια γίνονταν στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο του Βερολίνου όπου οι δύο καλλιτέχνες διέμεναν για καιρό είτε στο αυτοκίνητο του Bowie στην Αμερική. Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι αυτά τα τραγούδια τον ενέπνευσαν μαζί με την απόλυτη ένωσή τους ως ομάδα, ως συνεργάτες, ως άνθρωποι με αμοιβαία κατανόηση. Ακριβώς όπως πρέπει να είναι οι σωστοί συνεπιβάτες.

 Οι Siouxsie & The Banshees δημιούργησαν τη διασκευή του το 1987 και κατάφερε να του δώσει άλλη πνοή, σίγουρα πιο fun με ελάχιστη δόση ποπ. Αυτό κι αν είναι δύσκολο:

Πηγη-Ladylike-NEWS 24/7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 Το 2022 έφυγε .Χρυσή  κινηματογραφική χρονιά δεν θα τη λέγαμε αλλά κάποια διαμαντάκια υπήρξαν. Ας τα δούμε αναλυτικά:  1) BLACK PHONE:  Μετ...